Kjøttretter

Kjøttretter

14 PLANKSTEK (1-6-7)
Indrefilet, sopp, grillet tomat, bacon, kokte grønnsaker, duschessepotet (potetmos), peppersaus, bearnaisesaus
Beef tenderloin, mushroom, grilled tomato, bacon, bolied vegetables, mashed potato, pepper sauce, bèarnaise sauce
390,-

15 BIFF MED BERNAISESAUS (3-6-7-10)
Indrefilet, bearnaisesaus, grønnsaker / Beef with bèarnais, served with vegetables
355,-

16 GRESK BIFF (3-6-7-10)
Indrefilet med hvitløksaus, fetaost og grønnsaker / Beef tenderloin in a garlic sauce, with feta cheese and vegetables
355,-

17 FILETTO DI PEPE (1-6-7)
Indrefilet med peppersaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a pepper sauce and vegetables
355,- 

18 BLACK & WHITE (3-6-7)
Svinefilet, indrefilet med bearnaisesaus, peppersaus og grønnsaker / Fillet of pork, beef tenderloin with bèarnaise and pepper sauce, served with vegetables
355,- 

19 INDREFILET DELLA CASA (6-7)
Indrefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Beef tenderloin in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
370,- 

21 YTREFILET DELLA CASA (6-7)
Svinefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Fillet of pork in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
370,- 

22 FILETTO MANZO (6-7)
Indrefilet med gorgonzolasaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a gorgonzola sauce served with vegetables
370,- 

23 POLLO A LA ROSA (1-6-7)
Kyllingfilet med fløte og peppersaus, dressing og salat / Chicken fillet in a cream and peppersauce, dressing and salad
310,- 

24 KARBONADEKAKER (6-7-9)
Med brun saus, salat og kokte poteter / Patties with gravy, salad and boiled potato
240,- 

25 LØVSTEK (3-6)
Løvbiff, salat, bearnaisesaus og pommes frites / Minutebeef, bèarnaise sauce, salad and fries
240,- 

TILBEHØR
Ris, kokte poteter, pommes frites, skivede poteter, bakt potet eller fløtegratinerte poteter
Side dishes: Rice, french fries, sliced potatoes, baked potatos or grainated potatoes.

ALLERGENENE ER NUMMERERT BAK HVER RETT

  1. Gluten (hvete)
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk
  8. Nøtter (mandler)
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Sulfitt
  13. Lupin
  14. Bløtdyr