Kjøttretter

Kjøttretter

15 BIFF MED BERNAISE (3-6-7-10)
Indrefilet, bearnaisesaus, grønnsaker / Beef with bèarnais, served with vegetables
340,-

16 GRESK BIFF (3-6-7-10)
Indrefilet med hvitløksaus, fetaost og grønnsaker / Beef tenderloin in a garlic sauce, with feta cheese and vegetables
340,-

17 FILETTO DI PEPE (1-6-7)
Indrefilet med peppersaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a pepper sauce and vegetables
340,- 

18 BLACK & WHITE (3-6-7)
Svinefilet, indrefilet med bearnaisesaus, peppersaus og grønnsaker / Fillet of pork, beef tenderloin with bèarnaise and pepper sauce, served with vegetables
340,- 

19 INDREFILET DELLA CASA (6-7)
Indrefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Beef tenderloin in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
355,-  

21 YTREFILET DELLA CASA (6-7)
Svinefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Fillet of pork in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
355,- 

22 FILETTO MANZO (6-7)
Indrefilet med gorgonzolasaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a gorgonzola sauce served with vegetables
355,- 

23 POLLO A LA ROSA (1-6-7)
Kyllingfilet med fløte og peppersaus, dressing og salat / Chicken fillet in a cream and peppersauce, dressing and salad
295,- 

24 KARBONADEKAKER (6-7-9)
Med brun saus, salat og kokte poteter / Patties with gravy, salad and boiled potato
205,- 

25 LØVSTEK (3-6)
Løvbiff, salat, bearnaisesaus og pommes frites / Minutebeef, bèarnaise sauce, salad and fries
205,- 

TILBEHØR
Ris, kokte poteter, pommes frites, skivede poteter, bakt potet eller fløtegratinerte poteter
Side dishes: Rice, french fries, sliced potatoes, baked potatos or grainated potatoes.

ALLERGENENE ER NUMMERERT BAK HVER RETT

  1. Gluten (hvete)
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk
  8. Nøtter (mandler)
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Sulfitt
  13. Lupin
  14. Bløtdyr