Kjøttretter
Kjøttretter
15 BIFF MED BERNAISE (3-6-7-10)
Indrefilet, bearnaisesaus, grønnsaker / Beef with bèarnais, served with vegetables
340,-
16 GRESK BIFF (3-6-7-10)
Indrefilet med hvitløksaus, fetaost og grønnsaker / Beef tenderloin in a garlic sauce, with feta cheese and vegetables
340,-
17 FILETTO DI PEPE (1-6-7)
Indrefilet med peppersaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a pepper sauce and vegetables
340,-
18 BLACK & WHITE (3-6-7)
Svinefilet, indrefilet med bearnaisesaus, peppersaus og grønnsaker / Fillet of pork, beef tenderloin with bèarnaise and pepper sauce, served with vegetables
340,-
19 INDREFILET DELLA CASA (6-7)
Indrefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Beef tenderloin in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
355,-
21 YTREFILET DELLA CASA (6-7)
Svinefilet med fløtesaus, bacon, sopp og paprika / Fillet of pork in a cream sauce with bacon, mushrooms and paprika
355,-
22 FILETTO MANZO (6-7)
Indrefilet med gorgonzolasaus og grønnsaker / Beef tenderloin in a gorgonzola sauce served with vegetables
355,-
23 POLLO A LA ROSA (1-6-7)
Kyllingfilet med fløte og peppersaus, dressing og salat / Chicken fillet in a cream and peppersauce, dressing and salad
295,-
24 KARBONADEKAKER (6-7-9)
Med brun saus, salat og kokte poteter / Patties with gravy, salad and boiled potato
205,-
25 LØVSTEK (3-6)
Løvbiff, salat, bearnaisesaus og pommes frites / Minutebeef, bèarnaise sauce, salad and fries
205,-
TILBEHØR
Ris, kokte poteter, pommes frites, skivede poteter, bakt potet eller fløtegratinerte poteter
Side dishes: Rice, french fries, sliced potatoes, baked potatos or grainated potatoes.
ALLERGENENE ER NUMMERERT BAK HVER RETT
- Gluten (hvete)
- Skalldyr
- Egg
- Fisk
- Peanøtter
- Soya
- Melk
- Nøtter (mandler)
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Sulfitt
- Lupin
- Bløtdyr